Om Oss

KVALITETSHÅNDVERK SIDEN 1800-TALLET


Alfred A. Berge AS ble etablert på slutten av 1800-tallet, første gang registrert i 1939. I dag driver fjerde generasjon videre. Bedriften har siden 1968 holdt hus på Nesbru i Asker. Hovedproduktene våre er utelamper for hus, hytte og hage, og vi har lagt vekt på å produsere eldre modeller som daterer tilbake til 1700-tallet. Dette gjør oss unike på markedet.

Alfred A. Berge AS

SPESIALLAGDE PRODUKTER

Vi lager lamper etter tegninger og fotografier. Vi har også designet egne master/stolper som har vist seg å være meget populære hos våre kunder. Alle lykter og lamper er sertifisert og godkjent av NEMCO i Norge.

GARANTERT HOLDBARHET

Våre lykter er gjennomført godt norsk håndarbeid, produsert av rent kobber, sølvloddet med sølv og messing, slik at vi kan gi livstidsgaranti på alle våre lykter. Vi garanterer lampenes holdbarhet i generasjoner.

EGET SVEISEVERKSTED

Vi driver et eget sveiseverksted hvor vi produserer alt av stål, syrefaste materialer, aluminium, kobber, messing og cortenstål. Vi er spesialiserte på alle typer porter, gjerder, rekkverk og hagemøbler i smijern eller syrefast stål. Vi også er spesialisert på restaurering av gamle lysekroner, lamper og andre antikkgjenstander som er laget av messing, støpejern eller kobber.