Om oss

Alfred A Berge As ble etablert i slutten av 1800tallet ,første gang registrert i 1939 .

 I dag driver 4.generasjon videre.Bedriften har siden 1968 holdt hus på Nesbru i Asker .

 Hoved produktene i alle år har vært utelamper for hus,hytte og hage ,og vi har lagt vekt på å produsere eldre modeller som daterer tilbake til 1700tallet noe som gjør oss unike på markedet.

 Vi lager lamper etter tegninger og fotografier. Som eksempel kan vi nevne spesielle stolpelykter til Hammerfest By ,Oscarsborg festning ,Fredrikstad festning, Oslo Rådhus , Oslo lamper Vigelundsparken ,Botanisk hage i Oslo , Slottet ,Holmenkollen og mange fler…

Skaugum-serien ble til da Forsvaret ønsket mer lys for Gardistene på Skaugum .Etter dette utviklet seg serien slik at nå har vi lykter for mast,opp eller nedgående, vegglykter ,veggskjold og lykter for port stolper.Alle variantene kan leveres i 4 størrelser.

Nå per idag har vi designert egne Master/stolper som har vist seg til å være meget populære hos våre kunder . 

Vi har i alle år benyttet installatører ,konsulenter ,arkitekter og den sosiale spredningsprosess for å gjøre våre produkter kjent . Men nå har vi også et Show/utstillings lokal i første etsj. på Holmen senter(kjøpe senter på Holmen) .

Våre lykter er gjennomført godt Norsk Håndarbeid,produsert av rent kobber,sølvloddet med sølv ,og messing slik at vi kan gi Livstids garanti på alle våre lykter og Garanterer lampenes holdbarhet i generasjoner. 

Vi har også sveiseverksted og produserer alt av stål ,syrefaste materiell, alluminium, kobber messing eller cortenstål.

Vi er spessialiserte på alle typer ,Port, gjerder ,rekkverk hage møbler i Smijern eller syrefast … 

Vi også er spesialisert på restaurering av gamle lysekroner ,lamper og generelt antikk gjenstander som er lager av messing støpejern kobber gamle ting blir som nye . Alle lykter og lamper er sertifisert og godkjent av NEMCO i Norge . Alle produkter er hånd produsert i våre lokaler på Nesbru i Asker .

Med Vennlig Hilsen 

Alfr. A. Berge AS